Blogg Äkta hem
Entreprenörsskap Lantliv Trädgård & Uteliv

Dags för Gårdsbutik igen, med fina nyheter

I morgon är det dags att ha öppet gårdsbutiken igen så även denna arbetsvecka har varit av det roligaste slaget. Jag har letat fram fler gamla mjölsiktar ur mina gömmor och varit både i skogen och hämtat material och på handelsträdgården här i byn som alltid har de allra finaste växterna. Planterat, knutit kransar, flyttat runt saker i växthuset och gjort lite mer höst. Jord under naglarna och inspirationsiver i hjärtat. Då mår jag som bäst.

Höstplanteringar helhetsbild

Lerkrukor och rönnbär

Förutom planteringarna finns såklart mitt butikssortiment att köpa och jag har så fina nyheter att erbjuda. I ljusets tecken. Till exempel de extra långa kronljusen i 100% Svanenmärkt stearin. Med färger så naturliga och mjuka att man nästan vill äta upp dem.

Kronljusen i kandelaber

Kronljus i fruktkorg

Bruksljusen

Ett par ljusarrangemang i vintage-stake och -lykta. Och så de underbara ljusen på fot från det lilla familjeföretaget – Svenska Bruksljus i Sandviken. Gjutna för hand i formar av bleckplåt efter förlaga från 1800-talet. Med svensktillverkade ekologiska band runt. Nya leverantörer jag hittade på senaste Formex-mässan till min stora glädje. Sååå vackra ljus, ett riktigt hantverk.

Hoppas du kan komma i morgon! Lite mer bilder och info om hur du enklast tar dig hit finns i detta inlägg.

Varmt välkommen! <3

 

You Might Also Like...

2
Leave a Reply

Kommentera gärna, jag blir så glad om du lämnar en hälsning!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mittskogshägna
Guest
Mittskogshägna

Sååå vackert du skapat!! Nästa gång du har öppet i gårdsbutiken hoppas jag på att jag kan komma :-) Kram / Petra

%d bloggare gillar detta: