Äkta Hem
Entreprenörsskap Hem & Inredning Trädgård & Uteliv

Äkta Möte om hemmet som kraftplats

 

Helhet arbetsbänkarna

Vill du komma till mig? <3 Jag hintade ju för några veckor sedan om att jag skulle bjuda in till ett nytt Äkta Hem-möte inom kort. Det där inom korta blev visst rätt långt, livet ni vet, men nu är det dags! Efter artikeln om min väg ur utmattning och mot ett hållbarare liv så fick jag så mycket fina kommentarer och meddelanden. Och önskemål om att mötas på det temat. En viktig del i min resa mot hållbarhet och välmående är hemmet, hur jag formar det, låter det stötta mig och använder det som närande kraftplats. Här kan du läsa mer om det. Detta kommer nästa möte att kretsa kring!

Så, om detta talar till dig är du varmt välkommen hem till mig tisdagen den 11 september kl. 18.30 – ca 21.30. Jag kommer att berätta lite om min resa och ge tips och råd kring hur du kan skapa din egen kraftplats i ditt hem. Sedan sjunker vi in i den kreativa bubblan och skapar var sin moodboard som får spegla den känsla vi längtar efter i våra hem. Det är ett väldigt kraftfullt sätt att manifestera och göra känslan till något mer konkret. Din moodboard får du såklart ta med dig hem sedan.

Vi håller antingen till i vårt rogivande kök (jag har många gånger fått frågan från gäster om det är okej att lägga sig ner i kökssoffan, och det är det såklart 😊) eller i vårt mysiga höstfixade växthus, beroende på väder och lite annat. Under kvällen kommer jag att bjuda på fika och gott småplock. Priset för denna helkväll är 400 kr inklusive allt material och fika.

I vanlig ordning vill jag hålla gruppen liten och antalet platser är därför kraftigt begränsade så anmäl dig så snart som möjligt för att säkra din plats. Du anmäler dig genom att skicka namn och mobilnummer till nina@aktahem.se och får sedan ett bekräftelsemejl från mig med vägbeskrivning (vi bor 1,5 mil utanför Umeå) och lite andra praktiska detaljer.

Så fint det ska bli att få samlas till höstens första Äkta Möte!

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...