Äkta Hem

Äkta Möten i växthuset

OBS! Fullbokat. Vill du ställa dig i kö för nästa års Äkta Möten så skicka ett mejl till mig på nina@aktahem.se.

Längtar du efter mer innerlighet, kreativitet, mjukhet och systerskap? Då vill jag bjuda in dig till något nytt jag har satt ihop. Jag har ju anordnat systercirklar med jämna mellanrum det senaste året. Nu är tiden kommen för en mer bestående cirkel. Ännu tryggare. Ännu varmare. Ännu kraftfullare och också roligare.

Under ett års tid ses vi en gång per månad. En och samma grupp med kvinnor. Vi delar, lyssnar, ser och håller varandra samtidigt som vi gör olika enkla men roliga kreativa projekt varje gång. Både i skapandet och i samtalstemana inspireras vi av och följer naturens årstidscykel. På första träffen nu den 23 september till exempel så gör vi var sin fin höstkrans att ta med hem och pratar kring hur vi kan visa oss själva omsorg genom att ”göra höst” i våra hem och i våra liv. Bona om, skapa värme och ta in naturen.

Andra exempel på ämnen under året är; att välkomna mörkret och vilan, nystart och drömmar, sätta intentioner, att rensa det som tynger i både hemmet och livet, hur vi kan välkomna vårljuset utan att tappa bort oss i aktivitet och stress, och mycket mer. I augusti nästa år avslutar vi med en härlig middag/skördefest där vi firar frukten av vårt arbete under året och sluter cirkeln.

Förhoppningen och målet är att vi ska få samlas i trygghet, tillåtande, trivsel och inspiration. Kombinera meningsfulla och innerliga samtal med den roliga, läkande och vackra kraften i kravlöst skapande. Att genom detta komma närmare både varandra, oss själva och naturens och årstidernas cykler. Alltihop i den vilsamma och inspirerande miljön i vårt växthus (eller vårt kök då vädret är för kallt).

Talar det här till dig? Här kommer lite praktisk info:

  • Vi ses som sagt en gång per månad olika veckodagar mån-tor 18.30-21.30. (Alla datum och innehåll skickar jag till dig då du anmält dig.)
  • Priset är 3 900 kr för alla tolv gånger och anmälan är bindande. Har du svårt att betala allt på samma gång så säg till, då löser vi det med delbetalningar.
  • Allt material, fika och avslutningsmiddag ingår.
  • Under vårt år tillsammans får du också 25% rabatt på alla mina tjänster; reikibehandlingar, hemvägledning och ifall du skulle vilja ordna/boka egen workshop med vänner i växthuset.
  • Jag vill också gärna ge en person chansen att vara med, som inte kan betala detta just nu. Viskar själen ja då du läser men du faktiskt inte har ekonomisk möjlighet – hör av dig. Kanske du kan bidra på annat sätt? Hålla en workshop eller kreativt projekt? Fixa fika? Hjälpa till med någon förberedelse och helt enkelt bidra stort till gruppen med din vackra energi?

Anmäl dig genom att skicka ett mejl med ditt namn och mobilnummer till nina@aktahem.se. Du är såklart varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar också.

Å, det här känns så himla fint och roligt! Hoppas vi ses <3

// Nina