Blogg Äkta hem
Entreprenörsskap Personligt

Artikel om min väg ur utmattningsdepression

Kanna med ringblommor

Hur har du det i sommaren? Jag har haft en fantastisk sommar och på riktigt tagit ledigt, därav glest mellan blogginläggen. Men nu börjar ledigheten närma sig sitt slut och jag längtar verkligen efter vardag igen. Jag ska skriva lite mer om det och om min sommar längre fram men just nu ville jag bara kika in lite snabbt och visa denna artikel som fanns i lokaltidningen VK i helgen. Den handlar om min väg ut ur utmattningsdepression och hur jag försöker skapa ett hållbarare liv. Länken är bara “upplåst” till imorgon eftermiddag (tisdag) så titta gärna in och läs på direkten om du är intresserad.

Jag kommer snart att bjuda in till nästa inspirationsträff hos mig i växthuset och temat kommer att kretsa kring detta ämne så håll utkik de närmsta dagarna om det talar till dig <3

0 0 vote
Article Rating
Följ kommentarer
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Du kanske också skulle tycka om...

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x