Äkta Hem
Entreprenörsskap Lantliv Trädgård & Uteliv

Dags för Gårdsbutik igen, med fina nyheter

I morgon är det dags att ha öppet gårdsbutiken igen så även denna arbetsvecka har varit av det roligaste slaget. Jag har letat fram fler gamla mjölsiktar ur mina gömmor och varit både i skogen och hämtat material och på handelsträdgården här i byn som alltid har de allra finaste växterna. Planterat, knutit kransar, flyttat runt saker i växthuset och gjort lite mer höst. Jord under naglarna och inspirationsiver i hjärtat. Då mår jag som bäst.

Höstplanteringar helhetsbild

Lerkrukor och rönnbär

Förutom planteringarna finns såklart mitt butikssortiment att köpa och jag har så fina nyheter att erbjuda. I ljusets tecken. Till exempel de extra långa kronljusen i 100% Svanenmärkt stearin. Med färger så naturliga och mjuka att man nästan vill äta upp dem.

Kronljusen i kandelaber

Kronljus i fruktkorg

Bruksljusen

Ett par ljusarrangemang i vintage-stake och -lykta. Och så de underbara ljusen på fot från det lilla familjeföretaget – Svenska Bruksljus i Sandviken. Gjutna för hand i formar av bleckplåt efter förlaga från 1800-talet. Med svensktillverkade ekologiska band runt. Nya leverantörer jag hittade på senaste Formex-mässan till min stora glädje. Sååå vackra ljus, ett riktigt hantverk.

Hoppas du kan komma i morgon! Lite mer bilder och info om hur du enklast tar dig hit finns i detta inlägg.

Varmt välkommen! <3

 

2 Comments

 • Reply
  Mittskogshägna
  18 september 2017 at 17:55

  Sååå vackert du skapat!! Nästa gång du har öppet i gårdsbutiken hoppas jag på att jag kan komma :-) Kram / Petra

  • Reply
   Nina
   20 september 2017 at 20:30

   Å men tack fina du! Jag har öppet nu på söndag och nästa söndag 12-16. Hoppas du har möjlighet, vore så fint att ses <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Du kanske också skulle tycka om...