Äkta Hem
Entreprenörsskap Personligt

Frukostfrämjandet sammanträder

Den här dagen började verkligen på bästa sätt. Månadens möte med Frukostfrämjandet var inbokat, hos mig den här gången. Om du följer mig på Instagram kanske du har läst lite om Frukostfrämjandet. Om inte; vi är några kvinnor som träffas cirka en gång i månaden och äter frukost ihop. Vi är alla kreativa entreprenörssjälar och har på så vis mycket gemensamt. På många andra sätt också i och för sig :)

Fina Matilda kollar in de vackra äggen jag fått av en vän här i byn som har höns. Roligt att fånga Matilda på bild för en gångs skull. Eftersom hon är fotograf står hon som regel bakom kameran, och tar de mest magiska vardagsbilder!

På våra möten äter vi frukost i timmar, dricker ohemula mängder kaffe och pratar oss hesa. Om kreativitet, entreprenörskap, föräldraskap och livet i stort. Livet som enkvinnasföretagare kan bli rätt ensamt ibland och det är så oerhört värdefullt att få träffa andra i liknande situation. Bolla idéer, lyssna till och stötta varandra. Glädjas med varandra då bra och roliga saker händer, likväl som att hjälpa varandra på fötter då allt känns tungt.

Skönt med sällskap som inte tycker det är det minsta konstigt att fota bordet innan vi hugger in :) Här är Matilda och Soraya i farten.

Jag tror ingen av våra träffar hittills har varit utan både tårar och gapskratt. Tycker så mycket om mina frukostsystrar <3 Och frukost! Jag älskar verkligen frukost. Det är så prestigelöst och enkelt att få till jämfört med middag. Såklart kul att fixa lite utöver det vanliga till våra träffar men för min del så är jag egentligen väldans nöjd bara det finns te, ostmackor och kaffe. Skulle utan större svårighet kunna leva på den kosten :)

Filmjölkslimpa med hasselnötter, valnötter och aprikoser. Mums!

Tycker du det här låter fint – dra ihop ett eget Frukostfrämjande! (Eller kanske Kvällsfikaklubb om ni har svårt att ses på morgnarna.)

Du kommer inte att ångra dig <3

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...