Äkta Hem
Entreprenörsskap Hem & Inredning Lantliv Trädgård & Uteliv

Höjdardag!

Å, idag har jag roat mig kungligt. Jag har fått in så ljuvligt fina kuddar till butiken och idag var det äntligen ljust nog för att ta produktbilder. Efter dagar av regnblask och mörker blev det äntligen minusgrader och lite soldis på himlen. Jag tog en promenad upp till skogen för att hämta lite smågranar, kottar och granris. Tyvärr lämnade jag kameran hemma men det var verkligen hur härligt som helst. Känns som att jag inte har varit ute i naturen på evigheter.

Väl hemma var det bara att sätta igång med roligheterna. Först gjorde jag några granrisdekorationer som jag fått beställning på av en bostadsrättsförening. Var såklart tvungen att hänga upp ett par av dem på växthusdörrarna för att se hur det blev. Och ja. Jag får bestämt göra fler till mig själv för det blev verkligen så fint. Förhoppningsvis hinner jag göra några att sälja på adventsmarknaden här i byn som jag ska delta i den 3:e december. Kom förbi då vetja! Plats och tid hittar du här.

Växthuset i vinterskrud

Sedan fixade jag lite på insidan och bar ut de vackra kuddarna för fotografering. Himla bra med ett växthus att tillgå för foto den mörka delen av året! Dessa kuddar sys upp i södra Sverige av vintage bolstertyger i fantastisk kvalitet. Bolstertyger är det finaste sortens tyg jag vet. Titta bara:

Kuddar blå-röd-grå bolster

Kuddar brun-röd bolster

Kuddar beige-röd

Dessa två! De kommer det att bli smärtsamt att skiljas från då de säljs. Det känns som att de hör hemma på min kökssoffa i december. Men men. Svårt att driva butik om man bara behåller allt man tycker är fint själv :) Vill du läsa mer om kuddarna hittar du dem i butiken under kategorin Guldkant

Hoppas på ljust väder fler dagar framöver så jag kan fota pappersbonaderna med julmotiv som jag fått hem också. Om det finns några kvar att sälja efter julmarknaden. Hoppas vi ses på söndag <3

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...