Äkta Hem
Entreprenörsskap Hållbarhet

Intervju i tidningen Bil & Bostad

Jag vill börja med att tacka för alla era kommentarer till mitt förra inlägg om rensningstrenden! Både här och på Instagram fick jag många bra och tänkvärda kommentarer. Jag älskar att mina följare är så fina och engagerade och bjussiga. Det blir så mycket roligare att blogga då vi får till en dialog i stället för att det ska bli en monolog från min sida :) Tack!

Och så vill jag be om ursäkt för att det är så långt mellan inläggen just nu. Min kamera gick sönder för ett tag sedan och är på lagning. Aldrig trodde jag att jag skulle sakna den så mycket! Förutom att jag har fått in lite fina saker jag vill fota till butiken så är ju naturen helt storslaget vacker just nu! Tjockt med rimfrost på hela världen och den där mjuka novembersolen som glittrar i hela härligheten. Vart jag än ser vill jag föreviga och visa er, men det här kanske är universums sätt att få mig att vara mera här och nu. Verkligen ta in det vackra på djupet i stället för att genast börja tänka på jobb. Och jag måste säga att det fungerar rätt bra :)

För ett par veckor sedan var jag med i tidningen Bil & Bostad där jag svarade på frågor kring höstmörker, mitt företagsnamn, den allt tidigare julskyltningen och lite till. Kika gärna in här om du vill läsa <3

 

3 Comments

 • Reply
  Caroline
  17 november 2017 at 11:55

  Vilken fin artikel! Blev påmind om att ta det lite lugnt och njuta av hösten som du skrev innan jultider. I eftermiddag ska jag hämta lite rönnbärsris tror jag =) Jättekul att läsa mer om dig, hoppas det blir fler artiklar vartefter =)

  • Reply
   Nina
   17 november 2017 at 12:29

   Å men tack Caroline! Så fint att få höra att du tyckte det var intressant att läsa! Ha en riktigt mysig hösthelg. Förgylld med rönnkvistar <3
   (Förresten - Sidensvansarna har ju jobbat på rätt bra sedan artikeln skrevs så hittar du inga fina rönnkvistar kan jag rekommendera tallkvistar som jag tycker passar så fint i november. Grönt och friskt men inte juligt som grankvistar :) )

 • Reply
  Caroline
  17 november 2017 at 16:59

  Men åh tack vad snällt för tipset!!
  Önskar dig en fin hösthelg med =)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Du kanske också skulle tycka om...