Äkta Hem
Entreprenörsskap Hållbarhet

Jag är en hållbar vinnare!

Jag är så glad att få berätta att jag är en av de som vunnit utmärkelsen ”40 inspiratörer för hållbar livsstil 2017”. Utmärkelsen ges ut för tredje året i rad och syftar till att uppmärksamma hemsidor och bloggar som aktivt jobbar för en mer hållbar tillvaro. Vilken ära att få höra att jag bidrar och inspirerar på det området! Jag är i fint sällskap också, vill du se hela listan hittar du den här.

Så här står det om mig/min blogg:

”Äkta hem blev nominerad för deras smarta tips på second hand och kunskap om återbruk kopplat till inredning. I bloggen hittar du inte bara inspiration till hur du kan leva mer hållbart i ditt eget hem utan även konkreta tips hur du kan vara med och göra skillnad för miljön! Som utbildad vägledare och certifierad Graceful Living-inredningsdesigner visar Nina dig vägen för både snygg och hållbar livsstil!

Vad är Ninas bästa tips till hållbar livsstil?
“Det finns ju en massa saker att göra för att inreda mer miljövänligt såsom de uppenbara att handla mycket secondhand, undvika gifter och använda naturmaterial men mitt bästa tips för att få ett hållbart hem är att vi alla försöker titta lite mer inåt än utåt då vi inreder hemma, att vi inreder för oss själva i stället för att skapa ett hem utifrån trender och hur vi tror att andra tycker vi borde ha det.”

Oj så glad jag blev över detta! En härlig boost inför arbetsstarten såhär efter semestern. Jag riktigt längtar efter att vardagen ska rulla ingång igen och jag får fokusera fullt ut på mitt arbete. Men än är det några dagar semester kvar och det är såklart härligt det också :)

 

2 Comments

 • Reply
  annikanaslund
  3 augusti 2017 at 07:49

  Men så roligt! 😀Grattis!! 🌸

  • Reply
   Nina
   3 augusti 2017 at 10:22

   Tusen tack! 🌻 Ja det känns verkligen roligt 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Du kanske också skulle tycka om...