Äkta Hem
Entreprenörsskap Hållbarhet Hem & Inredning

Kom och köp hållbara julplanteringar

På helgens marknad kommer jag att, förutom stora delar av mitt sortiment i butiken, sälja lite julplanteringar i vintagekärl. Några har jag redan förberett men idag kunde jag inte låta bli att göra ett par stycken till.

Tulpaner på lök

Jag tycker så mycket om låga röda tulpaner på lök till julen. Lyxigt nog har vi en riktig tulpanexpert på Handelsträdgården här i Obbola så dessa är uppodlade här i kvarteret. Det är verkligen skillnad på kvalitén på lökar som är proffsigt uppdrivna på handelsträdgård jämfört med de uppskrämda stackare man kan köpa i mataffären. Väl värt de extra kronorna både vad gäller kvalitet och hållbarhet.

Julplantering i köket

Den vackra skålen har jag handlat secondhand på min favoritloppis. Förutom den stora miljövinsten i att inte köpa nytillverkat går dessutom överskottet på denna loppis till välgörenhet så den här julplanteringen känns bra på många sätt.

Jag tycker om att hålla planteringar enkla. Gärna bara en sorts växt, naturmaterial och inte en massa krusiduller. Vackrast så i mina ögon.

Julplantering närbild

Visst kommer du och besöker oss på julmarknaden i vårt nya kontor i helgen, du som finns i trakterna? Lördag och söndag kl. 12 – 15, Västra Esplanaden 6 (f.d. Backmans Antik)

Kom och säg hej i så fall <3

Julgrupp med röda tulpaner

 

2 Comments

 • Reply
  Elisabeth
  20 december 2017 at 08:14

  Så otroligt fin webbutik! Fick tips om den på Underbara Claras blogg. Kommer tillbaka när jag skaffat ett lite mer varaktigt hem (inom en snar framtid) Heja såna här fantastiska företag och dem som driver dem. Supervackra och genuina saker verkar du ha också, och trevlig blogg. God Jul!

  • Reply
   Nina
   20 december 2017 at 10:12

   Men å så glad jag blir för dina ord, vilken fin start på förmiddagen. T a c k! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Du kanske också skulle tycka om...