Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Jobba med mig

Representerar du ett företag eller en organisation? Läs då mer längre ner på denna sida.

Personlig hemvägledning

Finns det något du kämpar med i ditt hem just nu? Något som känns svårt att inreda, svårt att orka, svårt att få till? Varmt välkommen att boka personlig hemvägledning med mig.

Priset är 1 400 kr, vi ses i 50 minuter via Zoom och förlorar oss i ditt hem, dig och relationen er emellan. Ingen fråga är för stor eller för liten.  Det blir en stund av härligt hemutforskande på in- och utsida, ökad klarhet och självsnällhet. Långt ifrån den ytliga trend- och konsumtionshetsen.

Skicka ett mejl med rubriken ”Vägledning” till nina@aktahem.se så bokar vi in ett möte.

"Tack Nina för igår och för vägledningssamtalet! Jag är så glad att jag bokade och fick så mycket hjälp!"

"Det var verkligen fint. Så lugnt. Så hållande och det kändes så tryggt att vara där med dig. Och kraftfullt!"

 
 

Kursen Hemmet som Kraftplats

- intuitiv inredning för hemlängtande kvinnor

"Att ta med sina behov och sin längtan i skapandet av sin kraftplats handlar inte om att sätta en liten guldkant av självomtanke på sitt hem. Det handlar om att bygga själva grunden som hemmet står på. Konstruktionen. Stommen som avgör hållbarheten och livslängden."

Vill du också skapa en trygg, innerlig och varm relation med ditt hem så finns allt stöd du behöver i min onlinekurs Hemmet som Kraftplats.

Bli min brevvän

I mina mejl får du förtur på allt jag skapar, extra inspiration och mer personliga texter. Mejlen landar hos dig cirka två gånger i månaden, oftare i samband med att jag bjuder in till något jag skapat.

"Dina brev är som balsam, som en mjuk filt, som en kram från en kär vän. Du skriver så vänligt, vilket jag kan känna mig utsvulten på i denna hektiska tillvaro."

 

Är du företagare eller representerar en organisation? Då kan vi hitta på nåt kul tillsammans:

Föreläsning

Anlita mig för  inspirerande föreläsningar! Ämnen jag gärna talar om:

  • Hemmet som kraftplats – hur vi kan inreda och använda våra hem för näring och välmående.
  • Sann hållbarhet i hem och inredning.
  • Min resa från utmattning till där jag är idag och hur hemmet har stöttat mig längs vägen.
  • Har du egna önskemål utifrån mina kunskaper och erfarenheter, hör av dig så bollar vi idéer!

För detaljer och priser skriv till mig: nina@aktahem.se

Medverkan i media/podd

Här kan du lyssna till ett par av de poddar jag medverkat i och berättat kring min historia och min syn på hem och inredning.

Vill du intervjua mig så skriv till mig: nina@aktahem.se

Reklamsamarbeten

Miljö och klimat är en hjärtefråga för mig och jag ser överkonsumtion och nyköpsnorm som bland det skadligaste vi matas med i sociala medier. Därför gör jag inte reklamsamarbeten som uppmuntrar till konsumtion av nya fysiska produkter.

Däremot är jag öppen för samarbeten för till exempel tjänster som gynnar klimat och människa, secondhandbutiker eller andra välgörande produkter som inte går att köpa second hand. Har du förslag på kreativa samarbeten så hör gärna av dig!

Skriva artiklar/gästa blogg/nyhetsbrev

Skrivandet är mitt bästa sätt att kommunicera, något jag alltid återvänder till. Vill du att jag skriver en artikel, gästinlägg på din blogg/hemsida eller skapar innehåll till ditt nyhetsbrev? Skriv till mig på nina@aktahem.se så pratar vi vidare om hur ditt folk kan ha glädje av min medicin – hemmet som källa till välmående.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.