Äkta Hem

Om mig

Jag heter Nina Tegenfeldt och jag bor med man, barn och katter i min älskade släktgård, en västerbottensgård från 1888 i en by utanför Umeå. Denna gård är min plats på jorden och jag har ända sedan jag var barn vetat att det är här jag ska vara.

Fram till för några år sedan levde jag livet mer som jag trodde det förväntades av mig än som jag egentligen ville. Jag nöttes ner sakta men säkert och hamnade till sist i en utmattningsdepression. Riktigt nedbruten men aldrig någonsin uppgiven. Någonstans djupt inne visste jag att det här faktiskt var bra och nödvändigt. Det här var vad som krävdes för att jag skulle vakna upp. Det gav mig chansen att utvärdera livet och skapa nya vägar.

Mycket har hänt sedan dess. Jag driver numera mitt egna företag Äkta Hem där jag arbetar som certifierad inredare, hemvägledare, kursledare och kreatör. Jag håller också systercirklar och kreativa workshops. Men allra hårdast bultar mitt hjärta för kursen jag skapat, där alla dessa kunskaper och erfarenheter finns samlade – Hemmet som Kraftplats. Den kan du läsa mer om här. Jag älskar mitt arbete och ser med spänning och tillförsikt fram emot allt som ska bli.

Här kommer du att kunna se och läsa mer om mina tankar kring hur vi kan använda våra hem för läkning och välmående, uppblandat med inlägg om livet, det stora och lilla, i mitt egna hem. Min kraftplats.

Vill du få tips, inspiration och förtur på allt jag erbjuder direkt till din inkorg så skriv upp dig för mitt månadsbrev:


Jag hoppas du ska inspireras och trivas här hos mig. Varmt välkommen ❤