Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Det är så KUL!

Du som har följt mig ett tag har säkert uppfattat vid det här laget att skapandet av en kraftplats hemma är närande och läkande och vilsamt. Men ibland glömmer jag att också berätta hur KUL det är!

Kursen Hemmet som Kraftplats handlar väldigt lite om att du ska lära dig en massa nya inredningshacks, och väldigt mycket om att skala fram allt du redan visste när du var sex år. När du bara gjorde utan att fråga dig eller nån annan om du verkligen kunde.

Kommer du ihåg nån gång när du byggde en koja, ett hem till ett gosedjur eller en fantasivärld? DÄR har du massor med inspiration, äkthet och klokskap att hämta. Hur hittade du skapandematerial innan kapitalismen började älta att klicka och köpa är bästa alternativet? Vilka funktioner hade din drömvärld innan prestationskulturen predikade kring vad du ska vilja sträva efter? Vilka färger satte du glatt ihop utan en enda ängslig tanke på om de passar ihop innan Trendnisse AB överöste dig med tusen oombedda råd?

När vi lägger alla påtvingade borden och måsten och begränsande regler åt sidan och låter intuitionen och känslan ta rodret – det är först då vi får chansen att på riktigt hamna i kreativt flow. Då energin känns oändlig. Då det känns som att man kommit i kontakt med något större utanför sig själv. Tanketjatet tystnar förvånat, sänker pekpinnen och ser händerna göra som de vill. Kroppen rör sig intuitivt och platsen nästan bygger sig själv. Medan man förundrat glömmer att både äta och scrolla och gå och kissa. DET ÄR SÅ KUL!

I den skaparglädjen betyder slutresultatet föga medan trippen betyder allt. Men lustigt nog är det just när vi inreder så här som också slutresultatet blir så fint och känns så otroligt bra. För att vår intuition vet vad som blir bäst för oss såklart. Men också till stor del för att det inte blir så himla laddat. Sexåringen inuti vet att hon river hela alltet med ett skratt när hon får lust. Om inte annat för att få det stora nöjet att drömma och skapa igen.

I Hemmet som Kraftplats släpper vi fram henne. Det är därför det fungerar.

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.