Äkta Hem
Entreprenörsskap Lantliv Trädgård & Uteliv

September i växthuset

Idag har jag haft en så rolig arbetsdag. Pysslat och fixat i växthuset inför vårt första Äkta Möte på måndag. Jag är så himla glad över det stora intresset för dessa möten! Det blev fullt nästan genast och flera står i kö. Att miljön är mysig och inspirerande på våra träffar känns nästan lika viktigt som samtalen.

Jag har sprungit som en tätting mellan köksträdgården, huset och växthuset. Plockat in de sista gurkorna och pumporna eftersom det verkar bli frost i natt.

Doris inspekterade skörden…
… och spanade efter farliga grannkatter.
Vera passade på att slappa medan syrran hade koll på läget.

Höstiga blommor har fått ta över efter sommarens lobelia. Tycker denna smutsaprikosa färgen är så fin, både mot den faluröda väggen, zinkhinken och den silvergrå dörren.

Jag har hängt upp ljusslingor och fixat med en egentillverkad taklampa. Ska visa lite bilder senare. De trötta pelargonerna har fått flytta till garaget och lerkrukorna har diskats ur och ställts på vintervila.

Plockade in ett stort fång solrosor också. Kanske årets sista. Vet inte om jag känner mig redo att säga hej då ännu egentligen. Men jo. Jag älskar ju verkligen hösten. September kanske är årets bästa månad ändå. Eller vad tycker du?

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...