Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Låta tiden stå lite still

Nej men är det verkligen en bra ide att samla ett gäng klockor som stannat vid sängen sådär? Energimässigt alltså? Oj oj vilken stagnation det kan skapa. Som symbol för att tiden har stannat. Du vill väl inte leva kvar i dåtiden?

Säger tanken med djup bekymmersrynka i pannan. Känslan kontrar lugnt:

Men om dåtiden får bli sedd och uppskattad för alla erfarenheter och all visdom den bär på. Och den spännande framtiden får stå på den stadiga grunden som dåtiden består av. Och nutiden får vara precis så mångfacetterad och vacker som den är, med både dåtid och framtid i famnen. Då är stillastående visare som ler mot mig när jag vaknar, inte farligt eller stagnerat alls. Och stressiga dagar när världen snurrar så fort att det känns som att jag ska ramla av, då får tiden just här vid min viloplats väldigt gärna stå blick stilla för en stund.

Så säger känslan. Och avslutar med mic drop.

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.