Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Ljuset och längtan att rensa

Vilken härlig dag det blev idag! Talgoxekvitter, mjuka vindar och februarisol som faktiskt värmer lite. Jag ägnade några timmar åt att förbereda växthuset för nästa Äkta Möte som är nu på torsdag. Temat för denna gång är att rensa. I både det yttre och inre. Som vanligt vill jag ju gärna skapa en miljö som passar både temat och årstiden, så nu åkte allt granris och alla smågranar som nyss var så mysiga, ut.

Det blev ganska luftigt och avskalat. Som ett rent blad. Sådär som det kan kännas efter en utrensning. Ett tomrum som öppnar upp och bjuder in det som ska komma härnäst. Ibland är det lätt att rusa iväg och ivrigt fylla på med det nya men jag tycker om att först stanna upp i tomrummet lite. Glädjas åt att allt ligger öppet. Njuta av förväntan.

Alla lådor, tråg och krukor står tomma och nästan håller andan. Snart, snart kommer nästa steg i cykeln. Snart kommer tiden för sådd och små spirande skott fulla av liv. Snart får vattenkannorna fyllas av blankt livgivande vatten. Men först – utrensning, luftighet och förväntansfulla drömmar.

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.