Äkta Hem
Entreprenörsskap Personligt

Ett dygn att verkligen ta in

Det här senaste dygnet har verkligen varit sprängfyllt med härlighet. Igår fick jag gå lunchpromenad över glitterisen med vintersol i ögonen och vind i ryggen. Då kvällen kom fick jag sätta mig i bilen och åka till Sikeå för att möta ett härligt gäng kvinnliga företagare i en träff som Robertsfors kommun arrangerat. Jag var inbjuden för att berätta om min företagarresa och fick förstås också chansen att höra lite om vad de andra kvinnorna stod i vad gäller just företagandet och livet. Så fantastiskt roligt!

Kalasdags

När jag kom hem sent på kvällen fick jag hänga upp ballonger och blåsa serpentiner och slå in paket inför firandet av min minsta som fyller år idag. Hon själv är helt fenomenal på att uppmärksamma, fira och ge. Högtid eller inte. Hon älskar verkligen att överraska andra och skapa presenter av alla de slag. Alltid med hela hjärtat och stor kreativitet. Så det känns så roligt att fira henne. Den finaste födelsedagspresent jag nånsin fått, eftersom även jag fyller år detta datum.

Inga kommentarer kring den suspekta röda ballongen som ska föreställa ett hjärta, tack.

Micke hade ordnat med kalljäst bröd och handlat brakfrukost och så fick jag en så fin gåva; då våren kommer får jag välja ut ett ”eget” träd som vi ska plantera här på gården. Av Agnes fick jag också den här totalt ljuvliga skapelsen – hon och jag som troll!

Efter att familjen åkt iväg fick jag en annan fin överraskning – wordpressnotiser om att statistiken på min blogg sköt i höjden. Det var Underbaraclara som hade tipsat om mig i det här inlägget. Blev så himla glad! Efter en inspirationssvacka jag befunnit mig i ett par veckor så fick jag en nytändning att skriva igen. Tack!

Och jag håller med Clara. Instagram i all ära. Det är smidigt och ger mer dialog (åtminstone för min del, för det är något teknikstrul som jag inte får till som gör att ni tyvärr inte kan kommentera mina blogginlägg) men det är rätt tröttsamt att aldrig veta ifall det jag lägger ut på Instagram kommer att nå ut eller inte på grund av algoritmer och annat. Här på min egna plattform får jag också större utrymme att vara jag. Visa massor med bilder, eller skriva texter helt utan bilder. Skriva tills jag är klar utan att någon säger hur många tecken jag får använda.

Jag älskar själv att läsa bloggar, har alltid gjort. Både tempot, närheten och variationen blir en helt annan än på Instagram. Tacksam för alla fina tips på bloggar som Clara delade! Flera nya guldkorn för mig bland några stjärnor jag redan känner till och tycker mycket om.

Som sagt. Att föreläsa, möta härliga människor, fira och bli firad och dessutom lyftas fram på Sveriges allra bästa blogg – jag har fått ett dygn att känna, med hela mig, och sedan mjukt lägga i hjärtasken.

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...