Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Juledoft med undertoner…

Igår stod det äntligen ”Sätta nejlikor i apelsiner” på adventskalenderns lapp. Jag hade längtat efter det hela adventstiden och köpt både en massa nejlikor och apelsiner i god tid innan. Men när vi glada i hågen skulle plocka fram alltihop och sätta igång hade alla apelsiner möglat utom tre. Jahapp.

Jag som brukar prata om hur begränsningar ofta är bränsle för både kreativitet och tacksamhet, fick tugga i mig min egen medicin och verkligen uppmärksamt njuta av varje sekund. Det lilla sticket i huden på högertummen för varje nejlika jag långsamt tryckte dit. Det dova bruna mot det glada orangea. Det torkade mot det färska. Den mustiga doften från nejlikorna blandad med den syrliga soliga från apelsinerna. Och ett kvarvarande uns av mögel. Oh well. Det kommer fler dagar.

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.