Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Ros på ros på ros

Kommer du ihåg när jag berättade om då inredningen i salen hittat sitt egna tema utan att jag varit medveten om det? Nu har det hänt igen om än i liten skala. Jag fick sån lust att göra lite höstigt i hallen här om dagen så jag tog bort den vita broderade duken och gick ut för att leta kvistar med vackra höstfärger. Blicken föll på rosbuskarna vid ladugårdsgaveln. Finlands vita ros. Just nu med eldigt röda blad.

Då kvistarna stod på plats kom jag att tänka på tavlan intill. Föreställandes nyponros. Och sedan slog det mig att tapeten ju har tryckta rosor och heter Rosenvinge! Rätt otippat tema då man försöker göra höst inne, men så kan det gå.

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.