Äkta Hem
Hem & Inredning

Ros på ros på ros

Kommer du ihåg när jag berättade om då inredningen i salen hittat sitt egna tema utan att jag varit medveten om det? Nu har det hänt igen om än i liten skala. Jag fick sån lust att göra lite höstigt i hallen här om dagen så jag tog bort den vita broderade duken och gick ut för att leta kvistar med vackra höstfärger. Blicken föll på rosbuskarna vid ladugårdsgaveln. Finlands vita ros. Just nu med eldigt röda blad.

Då kvistarna stod på plats kom jag att tänka på tavlan intill. Föreställandes nyponros. Och sedan slog det mig att tapeten ju har tryckta rosor och heter Rosenvinge! Rätt otippat tema då man försöker göra höst inne, men så kan det gå.

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...