Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

En höstkrans eller en revolution?

Att vara egenföretagare kan vara ganska ensamt. Inte på det sätt vi ofta pratar om det – att man sitter hemma och blir socialt understimulerad. Det stämmer inte för mig, jag älskar mina ”ensamma” dagar här hemma. Jag menar snarare att det kan bli ensamt att vara så uppslukad av sitt arbete och ämne och inte ha någon att prata med om det i timtal. Jag har vänner och familj som lyssnar snällt men det är inte samma sak som att prata med någon som också gör egenföretagar-resan. Som förstår precis och brinner för samma.

Jag och min vän Karolina ses varje fredag förmiddag, mycket för att vältra oss i just det. Stötta i det som är svårt, glädjas, spegla, kärleksfullt utmana och förstås fira alla stora och små glädjeämnen. Ovärderligt. Hon betyder så mycket för mig. Idag kunde vi inte ses så plötsligt låg min fredagsförmiddag öppen.

Regnet duggade mot rutan och det var vilsamt dunkelt både inne och utanför fönstren. Oktobers dova färgskala är bland det vackraste jag vet och plötsligt kände jag kreativiteten klia i fingrarna. Jag insåg att det var alldeles för länge sedan jag tog mig tid att låta händerna jobba helt kravlöst. Jag hängde en korg över armen och gick bakom ladugården för att hämta lite material. Resultatet blev både en tunn och spretig oktoberkrans, en politisk handling och en Instagram Reel som du kan se här nedan om du vill.

Nu tar jag helg och passar samtidigt på att uppmana dig att göra revolt du också i helgen… <3

Vill du ha mina månadsbrev med inspiration, tips och tankar kring hemmet som närande kraftplats? Bli min brevvän här.

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.