Äkta Hem
Entreprenörsskap Personligt

Till sist så…

Sax, jutesnöre

Nu är det äntligen dags! Jag har följt så många bloggare i så många år. Lärt känna delar av dem, sett dem utvecklas, följt deras resor och inspirerats så väldigt. Länge har jag fantiserat om hur det skulle vara att ha en egen blogg men jag har alltid känt att tiden inte har räckt till och att jag inte har haft de förutsättningar jag velat för att få till en blogg så som jag vill ha den.

Då Instagram kom blev det plötsligt så enkelt! Korta texter, bilder tagna i stunden utan krävande fotoutrustning eller redigeringsprogram. Det kändes kravlöst och så roligt! Men aldrig kunde jag föreställa mig att Instagram skulle få ett så stort utrymme i mitt liv. Allt roligt det skulle ge mig. All inspiration. Alla kontakter och möten. Och all styrka och mod. Det har hjälpt till att förändra mitt liv. Jag har utvecklats så mycket och tagit så många steg i livet som jag aldrig hade vågat utan alla lärdomar och allt stöd jag fått via Instagram.

Mattrasa arbetsbänk

Jag har lämnat mitt 8–5-liv för att starta mitt eget företag och få ägna mig åt min passion för kreativitet, inredning och genuina hem på heltid. Och för att få styra mer över min egen tid och mitt eget liv. Resan har bara börjat. Jag öppnar alla dörrar och fönster och låter hjärtat styra mina steg.

Trådrullar arbetsrum

Ett av stegen är att starta denna blogg. Jag längtar efter att få utveckla mitt fotograferande och efter att få skriva längre texter än Instagram tillåter. Här hoppas jag kunna dela med mig mer om mina tankar och kunskaper kring hem och inredning, hur man kan skapa hållbara hem, entreprenörslivet på landet och kärleken till naturen och till min släktgård där jag bor i med min familj.

Varmt välkommen till bloggen Äkta Hem!

13 Comments

 • Reply
  Rania {Rowan Tree}
  11 april 2017 at 19:56

  Hej Nina! Så fina, våriga bilder och åååh vad kul att du äntligen ska börja blogga! Jag ser verkligen fram emot att följa dig här och att få fortsätta inspireras av dig :)

  • Reply
   Nina
   11 april 2017 at 19:58

   Tack fina du! <3

 • Reply
  Linnéa
  11 april 2017 at 21:38

  Men så roligt! Har sett fram emot detta sedan du sade att du funderade på det i Åre. Ska bli roligt att följa!

  • Reply
   Nina
   12 april 2017 at 10:52

   Ja det känns verkligen hur roligt som helst! Tack för din kommentar och för att du vill följa <3

 • Reply
  Lillafrun
  13 april 2017 at 21:33

  Så fantastiskt roligt!! Och så fin blogg, redan nu! Heja dig, med allt vad du tar dig till. Kram från Lillafrun, som ju faktiskt heter Emmeli ( ;) )

  • Reply
   Nina
   13 april 2017 at 21:51

   Men tack fina Emmeli! (Roligt att få ett namn 😙)

 • Reply
  Mittskogs
  13 april 2017 at 22:34

  Hej! Såå kul att få mer av dig :-) Kram /Petra

  • Reply
   Nina
   14 april 2017 at 10:41

   Hej! Tack fina du <3
   Jag försöker hitta din blogg på Bloglovin men lyckas inte, har försökt förut också. Skulle ju så gärna få mer av dig också :)
   Vet du vad det kan bero på?
   Kram!

   • Reply
    Mittskogshägna
    15 april 2017 at 14:12

    Jag har länge tänkt göra om bloggen, byta namn och så men inte tagit mig tid till det. Skriv http://www.petramarksen.blogspot.se så borde du komma rätt :-)

    • Reply
     Nina
     15 april 2017 at 15:24

     Ja nu dök det upp, tackar! 😊

     • Mittskogshägna
      15 april 2017 at 22:52

      Varsågod, haha eller vad jag nu ska säga. Ska i alla fall bli jätteroligt att få läsa mer om dig! Kram

 • Reply
  Charlotte
  29 april 2017 at 09:41

  Lycka till med din blogg!! Jag har uppskattat dina bilder och texter på instagram så jag vill gärna läsa mer. Trevlig Valborg! Kram /Charlotte

  • Reply
   Nina
   30 april 2017 at 09:57

   Å tack Charlotte, så glad jag blir att höra det!
   Stor kram och ha en trevlig Valborgshelg du också <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Du kanske också skulle tycka om...