Blogg Äkta hem
Entreprenörsskap Personligt

Till sist så…

Sax, jutesnöre

Nu är det äntligen dags! Jag har följt så många bloggare i så många år. Lärt känna delar av dem, sett dem utvecklas, följt deras resor och inspirerats så väldigt. Länge har jag fantiserat om hur det skulle vara att ha en egen blogg men jag har alltid känt att tiden inte har räckt till och att jag inte har haft de förutsättningar jag velat för att få till en blogg så som jag vill ha den.

Då Instagram kom blev det plötsligt så enkelt! Korta texter, bilder tagna i stunden utan krävande fotoutrustning eller redigeringsprogram. Det kändes kravlöst och så roligt! Men aldrig kunde jag föreställa mig att Instagram skulle få ett så stort utrymme i mitt liv. Allt roligt det skulle ge mig. All inspiration. Alla kontakter och möten. Och all styrka och mod. Det har hjälpt till att förändra mitt liv. Jag har utvecklats så mycket och tagit så många steg i livet som jag aldrig hade vågat utan alla lärdomar och allt stöd jag fått via Instagram.

Mattrasa arbetsbänk

Jag har lämnat mitt 8–5-liv för att starta mitt eget företag och få ägna mig åt min passion för kreativitet, inredning och genuina hem på heltid. Och för att få styra mer över min egen tid och mitt eget liv. Resan har bara börjat. Jag öppnar alla dörrar och fönster och låter hjärtat styra mina steg.

Trådrullar arbetsrum

Ett av stegen är att starta denna blogg. Jag längtar efter att få utveckla mitt fotograferande och efter att få skriva längre texter än Instagram tillåter. Här hoppas jag kunna dela med mig mer om mina tankar och kunskaper kring hem och inredning, hur man kan skapa hållbara hem, entreprenörslivet på landet och kärleken till naturen och till min släktgård där jag bor i med min familj.

Varmt välkommen till bloggen Äkta Hem!

13
Lämna gärna en hälsning, det gör mig så glad!

avatar
5 Kommentarstråd
8 Svar
0 Följare
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
NinaCharlotteMittskogshägnaMittskogsLillafrun Recent comment authors

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Följ kommentarer  
nyast äldst most voted
Meddela om
Rania {Rowan Tree}
Guest
Rania {Rowan Tree}

Hej Nina! Så fina, våriga bilder och åååh vad kul att du äntligen ska börja blogga! Jag ser verkligen fram emot att följa dig här och att få fortsätta inspireras av dig :)

Linnéa
Guest

Men så roligt! Har sett fram emot detta sedan du sade att du funderade på det i Åre. Ska bli roligt att följa!

Lillafrun
Guest
Lillafrun

Så fantastiskt roligt!! Och så fin blogg, redan nu! Heja dig, med allt vad du tar dig till. Kram från Lillafrun, som ju faktiskt heter Emmeli ( ;) )

Mittskogs
Guest
Mittskogs

Hej! Såå kul att få mer av dig :-) Kram /Petra

Charlotte
Guest

Lycka till med din blogg!! Jag har uppskattat dina bilder och texter på instagram så jag vill gärna läsa mer. Trevlig Valborg! Kram /Charlotte

Du kanske också skulle tycka om...