Äkta Hem
Entreprenörsskap Personligt

Vårljus, energier och nyheter i växthuset!

Ljuslkorg

Hej kära! Nu blev det en liten bloggpaus igen. Inte för att jag inte har något att skriva om, utan snarare för att det händer så mycket just nu! Träffen jag skrev om i förra inlägget till exempel. Det blev en himla bra kväll med intressanta samtal och fina människor. Flera har återkopplat att det är så värdefullt att få prata om det här med andra i liknande sits. Som verkligen förstår. Ser fram emot att hålla fler träffar på det temat!

Jag har också varit iväg på en liten resa för att träffa några av mina systrar från inredningsutbildningen. Det var precis så fint och innerligt som det alltid är och jag längtar redan efter nästa träff.

Som regel är jag väldigt trött efter att ha varit iväg på en resa. Det blir så många intryck, stress, tider att passa, att inte riktigt veta exakt var jag är och var jag ska. Och så alla människor som antingen springer runt en eller sitter nära en långa stunder utan att vi ändå riktigt möts. Deras energier som jag har svårt att fjärma mig ifrån. Du som liksom jag är HSP förstår nog vad jag menar :)

Men efter just den här resan vägde energin jag fått in efter mötet med mina vänner tyngre än energin jag tappade i själva resandet så jag var riktigt pigg då jag kom hem! Ivrig att ta med energin från mötet in i min vardag och mitt arbete. Och himmel. Här händer det grejer!

Jag har ett stort projekt på gång. Mitt älskade växthus som förutom att ge oss i familjen en odlingsplats och en skön miljö att vara i och också har fått agera gårdsbutik, ska nu få en ny funktion – som kreativ mötesplats!

Gårdsbutik i växthuset

Jag är så ivrig inför det här så jag nästan studsar på stolen då jag skriver om det :) Under sommaren kommer grupper att kunna boka in sig här hos mig i växthuset för avslappnande, roliga och kreativa möten/workshops med olika teman att välja på kring skapande och inredning. Jag kommer säkert att fortsätta planera träffar på utsatta datum och bjuda in den som vill komma. Men nu finns alltså även möjlighet att komma hit som en grupp vänner/möhippa/arbetskompisar.

Växthuset i morgonsol

Åååå jag vill bara trolla bort snön, städa ur växthuset och sätta igång med målning och inredning där ute!

Västhuset från bron

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...