Äkta Hem
Entreprenörsskap Hem & Inredning Lantliv

Påskstol. Ja?!

 

Påsk i köket

Jag har fått en del skeptiska blickar då jag nämner att jag har en påskstol. Men visst är det världens mest naturliga sak att ha en stol som får komma fram lite extra till påsk? En gul gammal sak, för ranglig att sitta på men alldeles perfekt att ställa finheter på och njuta av genom ögonen.

Tulpaner

Jag fortsätter frossa i tulpaner lite till. Sedan blir det kanske mer pärlhyacinter och andra vårlökar som får ta plats i köket. Har du tänkt på hur fint det är att ha själva pysselmaterialet framme?

Påskkorg

Till julen är det så fint att ha några rullar inslagningspapper ståendes i en zinkhink eller korg. Saxar, band, etiketter och snören i ett tråg, redo att skapas med när som helst. Nu till påsken är det fint att ha äggen framme i en korg eller skål på köksbänken. Jute- och bastsnöre i rullar och nystan. Gjutjärnssaxar, alkottar och videkissar. Inspirerande och lättillgängligt när pysselandan faller på.

Tulpaner i korg

På tal om den – för ungefär ett år sedan ordnade jag en inspirationsträff då vi skapade vårdekorationer. Det var så fantastiskt mysigt och roligt. Jag har fått frågan från flera håll om jag inte kan ordna detta igen och nu är det äntligen dags!

Torsdagen den 12 april klockan 19-21 bjuder jag in dig att vara med på årets vårskaparkväll. Denna gång håller vi till i Studio Lidström & Nyberg på Västra Esplanaden 5 i Umeå.

Vi fikar, pratar, skapar, inspireras av varandra och går loss på mängder av vårlökar, björkris, hönsnät och natursnören. Priset för att delta är 350 kr och då ingår både fika, växter och allt pysselmaterial. Anmäl dig genom att skicka ett mejl med namn och mobilnummer till nina@aktahem.se. I vanlig ordning tar jag bara emot ett begränsat antal deltagare – först till kvarn!

 

Påskstol

2 Comments

 • Reply
  annikanaslund
  28 mars 2018 at 15:26

  Fantastiskt fint med en påskstol! Jag önskar att jag också hade en…. Glad påsk!

  • Reply
   Nina
   29 mars 2018 at 15:39

   Tack snälla och Glad Påsk på dig också! 🐣

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Du kanske också skulle tycka om...