Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Påskstol. Ja?!

Påsk i köket

Jag har fått en del skeptiska blickar då jag nämner att jag har en påskstol. Men visst är det världens mest naturliga sak att ha en stol som får komma fram lite extra till påsk? En gul gammal sak, för ranglig att sitta på men alldeles perfekt att ställa finheter på och njuta av genom ögonen.

Tulpaner

Jag fortsätter frossa i tulpaner lite till. Sedan blir det kanske mer pärlhyacinter och andra vårlökar som får ta plats i köket. Har du tänkt på hur fint det är att ha själva pysselmaterialet framme?

Påskkorg

Till julen är det så fint att ha några rullar inslagningspapper ståendes i en zinkhink eller korg. Saxar, band, etiketter och snören i ett tråg, redo att skapas med när som helst. Nu till påsken är det fint att ha äggen framme i en korg eller skål på köksbänken. Jute- och bastsnöre i rullar och nystan. Gjutjärnssaxar, alkottar och videkissar. Inspirerande och lättillgängligt när pysselandan faller på.

Tulpaner i korg

Påskstol

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

2 svar

  1. Fantastiskt fint med en påskstol! Jag önskar att jag också hade en…. Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.