Blogg Äkta hem
Entreprenörsskap Lantliv Personligt Trädgård & Uteliv

Bloggen Äkta Hem fyller ett år idag!

Ärtskott

Ärtskotten frodas i söderfönstret. Himla bra sätt att få god, färsk och nyttig grönska till maten så här års.

Idag är det på pricken ett år sedan jag skrev mitt första inlägg här på bloggen och tryckte på publicera. Det känns både som att det var igår och som att det är flera år sedan. Jag hade längtat så väldigt efter att börja blogga men bävat för det tekniska med att starta upp en blogg och lära mig hur det fungerar. Efter allt jobb med att lära sig allt kring webbutiken var jag lite mättad på tekniska utmaningar. Om vi säger så :) Till sist tog jag hjälp av fantastiska Rania Rönntoft med att bygga upp grunden och det är jag glad för, annars vet jag inte om jag hade orkat gå över tröskeln och testa.

Papperskrukor

Tänk att de här små späda sakerna ska växa sig stora och bära en massa tomater i sommar. Det är inget annat än ett under att det funkar.

Så mycket som har hänt under detta året! Jag kan lååångt ifrån säga att jag blivit något tekniskt proffs :) Men så många trösklar jag klivit över på det området, både genom att driva webbutiken och starta bloggen. Och nu under påskveckan tog jag tag i några tekniska surdegar som jag aldrig hade fixat för ett år sedan! Jag är så stolt över att jag fortsätter utmana mig själv och göra det där obekväma. För varje tröskel jag tar mig över så känns det som en mindre utmaning att kliva över nästa. Som det är med det mesta i livet tänker jag.

Papperskrukor på symaskinen

Mormors symaskin får fungera som barnkammare åt sådderna tills växthuset är nog varmt.

En av sakerna jag tog tag i förra veckan var att lära mig lite mer om hur jag kan skapa nyhetsbrev till de som är intresserade av det. Om allt fungerar som det ska dök det upp en ruta för namn och mejladress då du gick in här på bloggen. Jag hoppas du skrev upp dig där :) Då får du ett mejl från mig cirka en gång i månaden med nyheter, tips, inspiration och erbjudanden. Möjligen lite oftare ibland om det är något särskilt men absolut inget spammande! Har du några särskilda önskemål om innehåll/ämnen får du gärna lämna en kommentar om det här nedan så ska jag försöka fixa det!

Ikväll ska jag fira ett-årsdagen med att så lite mer fröer tror jag, men först ska jag förbereda mig lite inför vårskaparträffen jag ska hålla i morgonkväll. Det ska bli så roligt! Jag ska försöka komma ihåg att fota så jag kan visa lite vårdekorationer här på bloggen sedan <3

Fröer vid spånkorg

0 0 vote
Article Rating
Följ kommentarer
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Du kanske också skulle tycka om...

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x