Äkta Hem
Hem & Inredning

Loppisfynd med färgtema

Min hjärna har verkligen tagit semestern på allvar och stängt ner. Hoppas du står ut med att det mest blir inlägg om stunder ur min semester-tillvaro just nu. Lovar mer tankeväckande inlägg närmare hösten! Idag vill jag visa några fynd jag blev så glad över på min senaste loppistur. Börjar med favoriten!

En onödigt söt oval porslinsskål med himmelsblå dekor. Sådär perfekt lagomt stor. Förfärligt fin med mörkröda jordgubbar i till exempel.

Dessa två små trätråg hittade jag på samma loppis men med ett par veckors mellanrum. Fina att ha vindruvor eller kvisttomater eller julnötter eller vad som helst i.

Två fina äggkoppar fick följa med hem.

Några dukar och köksredskap. Ofta när jag kommer till kassan och ska betala märker jag att det blivit ett färgtema på det jag hittat utan att jag tänkt på det. Denna gång blev det som synes blått.

Blev helt till mig när jag såg den här lilla silen för en tia. Bara så charmig! Vet inte vad tanken är med den lilla storleken och ovala formen. Vad ska den egentligen avvändas till? Vet du?

Vispen tycker jag också är så fin, den ska få hänga framme i köket. Dukarna ska jag testa på det runda bordet i växthuset. Kanske visar i nästa innehållslösa inlägg ;)

4 Comments

 • Reply
  Anna Eklund
  23 juli 2022 at 20:27

  Sååå fint, älskar blått 😍

  • Reply
   Nina
   24 juli 2022 at 13:27

   Tack! Jag också, särskilt sommartid 💙

 • Reply
  Helena
  23 juli 2022 at 20:46

  Vilka fina fynd du har gjort.

  • Reply
   Nina
   24 juli 2022 at 13:28

   Tack! Älskar verkligen att gå på loppis 💙

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Du kanske också skulle tycka om...