Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Äkta Hem fem år

Igår fyllde jag fem år som företagare och det vill jag fira med dig! För fem år sedan registrerades företaget Äkta Hem. Glömmer aldrig känslan då jag öppnade brevet med mitt registreringsbevis. Nu var det på riktigt!

De här fem åren har varit den mest stormiga, vilsamma, utmanande, läkande och utvecklande tiden i mitt liv. Samtidigt som jag har vacklat i perioder, till och med sökt ett par jobb, så har jag nånstans på insidan vetat att jag måste följa det här en bit till. Det är något som vill komma ut genom mig och jag måste ta reda på vad. Jag tror jag närmar mig, om inte målet, så åtminstone den största milstolpen hittills – Hemmet som Kraftplats-kursen.

Aldrig under de här åren har något känts så sant och starkt och äkta i mig som den. Kanske är det mycket därför jag har fått och får så otroligt fin feedback från testgruppen med kvinnor som gått den de senaste åtta veckorna. När en skapar något som känns starkt, sant och viktigt så brukar det ju märkas av i slutresultatet. Längtar verkligen efter att få bjuda in till den snart, även om det såklart är lite läskigt också.

Så här i femårs-firandet så vill jag nu dela med mig av det finaste jag har att erbjuda – en plats i höstens omgång av kursen Hemmet som Kraftplats, till ett värde av flera tusen kronor (har inte satt det exakta priset ännu). Läs mer om kursen här och se om den känns rätt för dig. Du är med och tävlar genom att lämna en kommentar på mitt senaste Instagraminlägg om varför du skulle vilja göra den här resan tillsammans med mig och tagga en vän som du också tror skulle ha glädje av den. Vinnaren utses i morgon, den 1 april.

Stort lycka till!

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.