Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Dessa mellandagar

Mellandagarna måste ju vara bland de allra bästa på året. Så himla vilsamt och kravlöst. Massor med matrester och godis i kyl och skafferi. Inga måsten. Vi bara såsar runt här hemma. Syr, broderar, kollar på serier och filmer och läser böcker. På sin höjd tar vi en promenad upp i skogen. Så oerhört skönt!

Såklart lägger vi jullovspussel också. Vi är redan klara med det första 1000-bitars och ska precis börja med nästa. Kände oss lite professionella så vi slog till och investerade i en pusselmatta innan jul också. Dessvärre tycker katterna den är helfestlig att sätta klorna i så vi får täcka över alltihop med en vanlig hederlig bordsduk. Så kan det gå när man ska göra sig till.

Granen barrar nåt alldeles ohemult och Micke föreslog att vi skulle ta ut den efter nyårsafton men jag vill verkligen ha den kvar så länge som möjligt. Den har ju just kommit på plats! I år har vi inte hängt upp några gamla glaskulor i granen pga katterror. Men ullhjärtan, kristyränglar, flaggspel och halmpynt. Och barnens fina skapelser förstås.

Idag tog vi en sväng upp till skogen med en termos varm choklad och gjorde toast över elden. Härligt att komma ut en sväng men nu återgår vi till såsandet. Som det ska vara på mellandagarna <3

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.