Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Inredningsinspiration – guldgruva eller källa till utmattning?

Vill du ha en plats, ett hem, att verkligen trivas i och älska? Eh, ja?! skulle väl de flesta svara. Men alltid är det nåt som skaver. Nåt som behöver fixas. Och var ska jag ens börja? Hur gör jag?!

Det finns en UPPSJÖ av böcker, artiklar och olika inspirationskällor kring allt det praktiska. Olika teorier och förslag om hur du kan möblera för att få till en viss funktion eller känsla. Hur du kan hänga tavlor för olika effekter. Göra snygga stilleben. Skapa smart förvaring eller välja kulörer enligt olika färgläror och trender. Det mesta finns ett klick bort.

Det kan vara en guldgruva att ösa ur. Det kan också vara fullständigt uttröttande och rätt menlöst. Rentav skadligt. Om du inte hittat in till och byggt upp själva grunden för hemmet att stå på;

  • Relationen till ditt hem.
  • Vad du längtar efter och vilka behov som ligger bakom.
  • En självsnäll och ärlig tydlighet kring hur dina begränsningar och förutsättningar ser ut.

När du har den grunden på plats och har upptäckt vilken enastående kreativ förmåga du sitter på, så du känner tilliten till dig själv, då kan du använda din urskiljning och sålla i överflödet av information och inspiration. DÅ kan du ha stor glädje av det stora utbudet.

Det kan låta som en omväg att behöva göra det utforskandet. Men det tar egentligen varken mer tid eller mer energi. För med den medvetenheten och självkänslan så vet du instinktivt vad som är rätt för dig och ditt hem. De dyrköpta omvägarna blir färre och kortare. Och det är meningsfullt, kraftfullt och bland det mest närande du kan göra om ditt hem är viktigt för dig. Jag vet av egen erfarenhet <3

Och hur bygger man den grunden då? Det får du hjälp med i Hemmet som Kraftplats.

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.