Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Stilla advent

Jag som inte ens känt nån vidare adventslängt har nu helt gått in i känslan ändå. Min envisa förkylning har hjälpt mig att hålla mig hemma och ganska stilla så nu njuter jag verkligen av adventsmyset som spridit ut sig i huset. Vår adventsstake som jag fyndade på en loppis för många år sedan tycker jag så mycket om. En tung och rejäl ring att klä med lingonris, med piggar att trä fyra röda Ingrid Marie-äpplen på.

På söndagarna får den trona mitt på matbordet men under veckan får den ta plats på bordet vi använder som köksö. Den tycks trivas här bland tallris, äpplen, farmors kökshanddukar och den plåtburken full med pepparkaksformar. Snart är det dags för stora pepparkaksbaket, hoppas jag är frisk och pigg tills dess.

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.