Äkta Hem
Hem & Inredning Hemmet som kraftplats

Jobbet du är BÄST i världen på

”Jag har länge brottats med att få till den känsla jag eftersöker i mitt hem- lugn och harmoni. Jag påverkas så extremt mycket av hur andra har det i sitt hem, vad jag ser på Instagram, Ikea, Pinterest och ja överallt. Jag har så himla svårt att hitta en egen stil och liksom ”få till” det hemma som jag vill… Jag tycker att det mesta i inredningsväg är dyrt att köpa och jag får inte till det när jag själv ska styla och inreda hemma. Det spretar för mycket och jag har märkt att det gör mig stressad. Vet inte hur många timmar per dag jag ägnar mig åt att titta på inredning och inspiration men kommer ändå inte framåt…”

Det här är ett utdrag ur ett mejl jag fick för en tid sedan. Kan du känna igen dig? Jag kan definitivt känna igen mig i delar av det från tidigare perioder i livet. Och nu när jag har jobbat med det här några år och mött många kvinnor i olika skeden i livet vet jag också att vi är långt ifrån ensamma.

Vardagspusslandet, spretet, ekonomin, viljan, sökandet, längtan och drömmen om det vilsamma närande hemmet. Vi gör förändringar här och där, köper grejer som vi tänker ska mätta den där längtan. Det känns skönt ett kort tag men sedan ser vi något annat som känns fel. Så drar vi igång nästa projekt som vi hoppas ska göra att allt faller på plats.

När det gäller att få till ett hem att älska och trivas i tror jag vi är fler som känner oss osäkra än säkra. Det är inte ett dugg konstigt med tanke på hur starka och manipulativa de marknadskrafter är som öser nedbrytande och missvisande budskap över oss. Och förstås hur påverkade vi blir av det aldrig sinande flödet med till synes perfekta hem som vi möts av i sociala medier.

Men gissa vilket jobb du garanterat är bäst i världen på?
Att inreda ditt hem.

Eftersom ingen på denna jord känner ditt hem bättre än du gör. Ingen vet bättre än dig vad du behöver och längtar efter eller hur dina förutsättningar ser ut. Såklart. Jag skulle vilja gå så långt som att säga att det är ett jobb som faktiskt bara du med den insikten och kunskapen kan göra riktigt bra.

Det svåra är egentligen inte att inreda sitt hem. Det svåra är att genomskåda allt och alla som påstår att det bara finns ett rätt sätt, och att de sitter på facit.

Det ska vi göra i mötet om inredning för högkänsliga på tisdag kväll. (Uppdatering: FULLBOKAT.) Och ännu mer frossa i allt det roliga, kreativa, närande, lustfyllda som vi får uppleva när vi vinkar den stela trångsynta inredningsnormen hejdå.

Så fantastiskt roligt att intresset för det här mötet är så stort! Anmälningarna har ramlat in och listan fylls på men än finns det platser kvar. (Uppdatering: FULLBOKAT.) Vill du vara med så skriv upp dig för mina inspirationsmejl här nedan. Både inspirationsmejlen och mötet är helt kostnadsfritt.


(Jag lämnar aldrig ut dina uppgifter till någon och du kan när som helst enkelt avregistrera dig via länken längst ner i mejlet.)

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...