Äkta Hem
Hem & Inredning Hemmet som kraftplats

Inredning för högkänsliga, din definition gäller

Som jag skrev i förra inlägget kommer höstens omgång av Hemmet som Kraftplats att handla exklusivt om inredning för högkänsliga. Det ska bli så roligt!

Jag vill passa på att förtydliga en sak. Huruvida du är högkänslig eller inte vet såklart du bäst. Visst, du kan läsa på om högkänslighet och det finns test att ta för att få en fingervisning.

Men jag vill fråga dig; Känner du mycket och innerligt? Mår du bra av tid för dig själv? Blir du ofta djupt berörd av konst, filmer och vacker natur? Kan du bli helt ur balans över ett flimrande lysrör? Kan du inte fjärma dig från varken det jobbiga i störande ljud eller det ljuvliga i ljudet av en porlande bäck? Blir du lätt trött av att vistas ”ute i världen” på dagarna och känner ofta hemlängtan?

Svarar du ja på mycket av det här och ser dig själv som högkänslig så är Hemmet som Kraftplats som gjord för dig och du är varmt välkommen att hänga med i höst om du vill det, oavsett vad något test säger.

Nästa vecka bjuder jag in till en gratis workshop om inredning för högkänsliga, med fokus på hur vi kan skapa en trygg, fin och fridfull sovplats. Bland det mest omtänksamma vi kan göra för oss själva i våra hem.

Lämna namn och mejladress här så kommer inbjudan till dig i början på nästa vecka. (UPPDATERING: FULLBOKAT.)


(Jag lämnar aldrig ut dina uppgifter till någon och du kan när som helst enkelt avregistrera dig via länken längst ner i mejlet.)

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...