Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Våren stressar inte, det gör jag

När vitsipporna slår ut, gräsmattan skiftar i grönt och luften äntligen känns ljum blir jag lätt lite stressad. Va?! Våren är ju här på riktigt nu!? Men hur ska jag hinna ta in allt, hur ska jag hinna njuta? Jag får lust att sätta allt annat i livet på paus, placera ut en stol vid vitsippemattan under syrenen och bara sitta där varje minut tills blomningen är över så jag inte missar en sekund.

Men jag får nöja mig med att sakta ner på stegen varje gång jag går grusgången förbi. Tittar över axeln då jag passerat så jag inte ser var jag går utan nästan snubblar på mig själv. Och påminna mig om att en väldigt stor anledning till att jag gläds så åt de där små vita stjärnorna ju är att de bara finns där en kort, kort tid varje år. Det är ju just det som gör det så speciellt.

Jag har bara att finna mig i förgängligheten och tack och lov för det.

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.