Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Att hålla det enkelt

Jag kom på att jag ju inte visat bilder på vår lilla gästtoalett sedan den blev helt klar. Jag tror jag har väntat på att inredningen skulle falla mer på plats. Att det skulle in mer prylar. Fina detaljer. Men jag ville bara ta in sådant som verkligen kändes helt rätt här inne, och det var svårt att hitta. Så inlägget fick vänta. Det var väl fjuttigt att visa något som knappt är inrett? Men en dag så blev det plötsligt självklart – det är redan färdiginrett! Allt som behövs finns här. Jag ville ju ha en lätt, frisk och enkel känsla här inne och precis så är det nu.

Vi hade beställt porslinsknoppar till handdukarna men i väntan på dem tog vi en liten metallkrok från köket för att kunna ha en handduk här inne så länge. Men när porslinsknopparna kom ville jag inte sätta upp dem. Det räcker ju med en handduk på en gästtoalett. Och jag tycker det är så fint i all sin enkelhet.

I gengäld byter vi den ofta och har alltid en trave nytvättade på lut. Dessa handdukar är ett köp från Lin Living från den tiden då jag hade webbutik. Älskar den våfflade strukturen och hur skönt linnet känns mot händerna.

Den här hyllan kom till eftersom vi har en vägghängd toalett så tanken behövde byggas in. ”Locket över tanken” gjorde vi en hylla av, som är lätt att lyfta bort om tanken behöver ses över. Det är den enda förvaringen här inne och det räcker än så länge. Kanske att vi hänger ett litet väggskåp här så småningom om vi hittar ett vi tycker om.

underbart, för övrigt, med vägghängd toalett. Lättstädat och fräscht. Och så känns utrymmet så mycket större då golvytan är fri. Av samma anledning valde vi ett nätt vägghängt handfat hit in. Fler tips kring hur man kan tänka då man inreder små toaletter har jag skrivit om här om du vill läsa mer.

Ljusgrått diskret mönstrat marmor på golvet, det gamla paneltaket vi hittade då vi rev den förra toaletten. Det fick vara kvar i sin milda gula kulör och lite slitna skick. Tycker om kontrasten.

Jag ville ha en enkel rund eller välvd spegel över handfatet och fick spana länge secondhand innan jag hade turen att hitta denna på annons för några tior.

Ja. Det är svårt att fota och visa ett så litet rum som detta men hoppas du fått en liten bild av hur det ser ut och känns i alla fall <3

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.