Äkta Hem
Entreprenörsskap Hållbarhet Hem & Inredning Personligt

Butik Äkta Hem fyller ett år – det ska firas!

Skåpet i arbetsrummet

Just idag, den 20 oktober, är det precis ett år sedan jag öppnade webbutiken Äkta Hem! Jag minns pirret så tydligt då jag tryckte på aktivera-knappen och framför allt hur det kändes då jag skrev och berättade på Instagram. Alla dessa fina hjärtan, hurra-rop och lycka-till-hälsningar som strömmade in. Lyckan och hjärtfladdret då jag fick slå in min allra första beställning. Jag minns att det var en ekologisk ullfilt – Albertus i rött :)

Detta år har varit fyllt av roligheter, oro, glädje, stress, lugn och lärdomar i en märklig kompott. Just alla lärdomar är jag så extra glad över. Det är nästan svårt att ta in hur mycket jag lärt mig under detta år, från att ha noll erfarenhet eller kunskap av vare sig entreprenörskap eller butiksarbete till att faktiskt ha klarat ett år.

Dessutom har jag hunnit prova på att ha fysisk butik också i form av gårdsbutiken i växthuset, vilket verkligen var en av de riktiga höjdpunkterna detta år. Jo just det – jag fick ju också den fina utmärkelsen som en av Årets Inspiratörer för Hållbar livsstil i våras. Hurra! Jag är så glad att jag tog steget att följa min längtan. Att jag vågade. Var min längtan tar mig framöver och var allt tar vägen återstår att se men jag har kommit hit, precis som jag ville, och det är fantastiskt!

För att fira ettårsdagen och för att ge något tillbaka till er fina följare och kunder erbjuder jag er hela 20% rabatt på allt i butiken oavsett tidigare pris fram till och med midnatt i morgon lördag (21/10). Ange bara koden ”ÄktaHemettår” då du kommer till kassan så dras rabatten.

Tack för att ni följer med mig på den här resan och tack för era beställningar under detta första år <3

0 0 votes
Article Rating
Följ kommentarer
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
äldst
nyast most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Beatrice
Beatrice
4 years ago

Grattis på 1-årsdagen! 🎉🎁🍾
Tänk, jag visste inte att butiken var så ny som 3-4 veckor, när jag beställde min första grå Albertus. Den blev så uppskattad att det blev en till likadan några månader senare 😊👍🏻. Jag blir lika glad varje gång jag ser dem. Det börjar bli dags att plocka fram dem för hösten är verkligen här i all sin prakt.
Grattis-kram från Västkusten

Sonja
Sonja
4 years ago

GRATTIS! Jag vill oxo öpnna en webbshop i framtiden….hur gör man med artiklar som man sälja vidare som ’retailer’? Fråga man helt enkelt producenterna att man vill köpa produkterna till inköpspris och sen säljer vidare? Tack!

Du kanske också skulle tycka om...

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x