Äkta Hem
Entreprenörsskap Hållbarhet Hem & Inredning Personligt

Butik Äkta Hem fyller ett år – det ska firas!

Skåpet i arbetsrummet

Just idag, den 20 oktober, är det precis ett år sedan jag öppnade webbutiken Äkta Hem! Jag minns pirret så tydligt då jag tryckte på aktivera-knappen och framför allt hur det kändes då jag skrev och berättade på Instagram. Alla dessa fina hjärtan, hurra-rop och lycka-till-hälsningar som strömmade in. Lyckan och hjärtfladdret då jag fick slå in min allra första beställning. Jag minns att det var en ekologisk ullfilt – Albertus i rött :)

Detta år har varit fyllt av roligheter, oro, glädje, stress, lugn och lärdomar i en märklig kompott. Just alla lärdomar är jag så extra glad över. Det är nästan svårt att ta in hur mycket jag lärt mig under detta år, från att ha noll erfarenhet eller kunskap av vare sig entreprenörskap eller butiksarbete till att faktiskt ha klarat ett år.

Dessutom har jag hunnit prova på att ha fysisk butik också i form av gårdsbutiken i växthuset, vilket verkligen var en av de riktiga höjdpunkterna detta år. Jo just det – jag fick ju också den fina utmärkelsen som en av Årets Inspiratörer för Hållbar livsstil i våras. Hurra! Jag är så glad att jag tog steget att följa min längtan. Att jag vågade. Var min längtan tar mig framöver och var allt tar vägen återstår att se men jag har kommit hit, precis som jag ville, och det är fantastiskt!

För att fira ettårsdagen och för att ge något tillbaka till er fina följare och kunder erbjuder jag er hela 20% rabatt på allt i butiken oavsett tidigare pris fram till och med midnatt i morgon lördag (21/10). Ange bara koden ”ÄktaHemettår” då du kommer till kassan så dras rabatten.

Tack för att ni följer med mig på den här resan och tack för era beställningar under detta första år <3

4 Comments

 • Reply
  Beatrice
  20 oktober 2017 at 20:24

  Grattis på 1-årsdagen! 🎉🎁🍾
  Tänk, jag visste inte att butiken var så ny som 3-4 veckor, när jag beställde min första grå Albertus. Den blev så uppskattad att det blev en till likadan några månader senare 😊👍🏻. Jag blir lika glad varje gång jag ser dem. Det börjar bli dags att plocka fram dem för hösten är verkligen här i all sin prakt.
  Grattis-kram från Västkusten

  • Reply
   Nina
   20 oktober 2017 at 20:41

   Men å så roligt att höra! Att du blev nöjd och att du blir glad varje gång du ser filtarna. Det kan jag förstå, de är ju verkligen fina och särskilt den här årstiden och under vintern tycker jag :) Stort tack för dina beställningar och kram tillbaka <3

 • Reply
  Sonja
  21 oktober 2017 at 09:37

  GRATTIS! Jag vill oxo öpnna en webbshop i framtiden….hur gör man med artiklar som man sälja vidare som ’retailer’? Fråga man helt enkelt producenterna att man vill köpa produkterna till inköpspris och sen säljer vidare? Tack!

  • Reply
   Nina
   23 oktober 2017 at 13:26

   Tack! Ja vet du redan vilka produkter du vill sälja så kan du ta kontakt med leverantörerna, presentera dig själv och din butik och be att få prislista/köpvillkor. Lycka till!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Du kanske också skulle tycka om...