Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Det sista du behöver är mer inspiration

Kursen är väl genomtänkt och genomarbetad. Det här är inte något som bara har hastats ihop. Det här är en kurs som har skapats med stor omsorg och som andas livserfarenhet och autenticitet.

Deltagare Hemmet som Kraftplats

Idag ska du få svar på en vanlig fråga om Hemmet som Kraftplats – hur mycket tid den tar. Men först något viktigt:

Inredning för läkning och välmående är ett jättestort ämne och när jag skapade den här kursen försökte jag länge ösa ner allt i den. Både vad gäller innehåll och utförande. Som om det skulle öka värdet… Men så kom jag ihåg; fröet till processen Hemmet som Kraftplats sattes när jag själv stod mitt i en utmattning och använde mitt hem som verktyg för läkning. Med högkänsligheten uppvriden till max och noll stresstålighet.

Det sista jag hade behövt var att matas med ännu mer intryck. Fler inredningsteorier. Fler regler förtäckta som tips. Mer tid vid skärmen. Mer av den sortens mainstream-inspiration som kan inspirera ibland, men som också kan få oss att känna oss otillräckliga och göra oss utmattade. Det är knappast något du heller behöver mer av.

Så att i den här kursen mata på med ännu mer av den varan, vore inte hjälpsamt. Vi behöver snarare få fler pauser från forsen av så kallad inspiration som sköljer över oss varje dag, och nå in till den sortens inspiration som bor i kärnan. Tilliten till vår egna känsla, intuition och medfödda kreativa förmåga.

Jag har därför skalat bort allt som kan störa, överväldiga och leda vilse ur Hemmet som Kraftplats, och gjort den i ett så kärnfullt, mjukt och enkelt format som möjligt. Den innehåller inga filmklipp, quizz, långa texter och snygga grafiska effekter. Inte ens en enda bild på inredning.

I stället får du lyssna på ljudfiler där jag berättar det du behöver veta och framförallt vägleder dig inåt. Till dina egna svar. Du får ha ögonkontakt med ditt hem i stället för skärmen, och investera den energi du sparar i övningarna i stället. De som får allt att landa i dig, och bli till en kraftplats i ditt hem.

Med allt det sagt – det går inte att ge någon exakt tidsåtgång för det beror alldeles på hur stor del av hemmet du väljer att ägna dig åt och hur stor förändring du längtar. Om jag skulle försöka mig på en fingervisning kan det vara ca 45–90 minuter i veckan men i slutänden är det du som styr. Och du får stöd i kursen att hitta in till vad som är lagom för dig så upplevelsen blir lustfylld i stället för stressande.

Portarna till Hemmet som Kraftplats stänger på onsdag. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig. Undrar du något är du varmt välkommen att mejla mig på nina@aktahem.se

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.