Äkta Hem
Entreprenörsskap Hem & Inredning Hemmet som kraftplats Personligt

Podd-tips om inredning för välmående!

Jag har haft det stora nöjet att besöka två fina poddar nyligen som jag tänkte tipsa om. Först ut – Rakt in i väggen-podden. Rakt in i Väggen är en ideell organisation som verkar för att vara ett stöd till utmattade. Podden innehåller dels avsnitt med personliga berättelser från människor som går eller har gått igenom utmattning, ett fint sätt att känna sig mindre ensam. Men också avsnitt från människor med kunskap som på något sätt kan stötta utmattade. Avsnitten är inte intervjuer utan spelas in i berättarform. Ungefär som en föreläsning eller ”sommarprat”.

I mitt avsnitt berättar jag förstås om hur vi kan inreda och använda våra hem för läkning, näring och välmående. Bland annat om hur våra begränsningar egentligen kan vara tillgångar. Om det vanliga inredningsrådet som faktiskt inte är hjälpsamt, särskilt inte under en utmattning. Och om den enda regel som är viktig att följa inom heminredning. Du kan lyssna på det här.

Feng Shui-podden drivs av Therese Skoog som är certifierad Feng Shui-konsult. Vi har alldeles nyligen hittat till varandra och även om våra verktyg skiljer sig lite åt så delar vi verkligen passionen och drivkraften – att sprida kunskap och inspirera kring inredning för välmående. Det var så roligt och fint att mötas i ett samtal kring just det. Vi pratar om hur man kan göra för att lära sig lyssna på sin inre röst när vi samtidigt bombarderas med nya intryck och oombedda råd, vart man kan börja för att låta hemmet vara en kraftplats och en hel del annat. Här kan du lyssna på avsnittet.

Tycker du om det du får höra i de här avsnitten och vill gå vidare och skapa din egna kraftplats för näring och själsro hemma så står anmälan till Hemmet som Kraftplats öppen just nu! Det är ett helt år till nästa omgång så passa på om det känns rätt i dig <3 Här kan du läsa mer och anmäla dig.

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...