Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Att inte vilja städa bort kreativitets-stöket

Pysselbord

Jag har nu landat lite motvilligt efter tisdagens Äkta Möte i växthuset med temat utmattning och hemmet som kraftplats. Det är nog det finaste mötet av alla jag hållit hittills. Varma människor, viktiga samtal, allvar och gapskratt, äppelpaj och te, en massa tända ljus, avslappning och en stor dos kreativitet.

Nötskal

Som högkänslig blir jag väldigt påverkad av människors energier. Det har hänt mer än en gång att jag har skapat korsdrag här hemma för att vädra ut tunga energier efter besök av någon som burit mycket negativitet och bitterhet. Men energierna i växthuset efter vårt möte hoppas jag satte sig ordentligt i väggarna för wow!

Ullfiltar

Jag fick till och med presenter av ett par deltagare – jasminte-blommor och egenskapad blombukett som nu tronar på vårt köksbord. Fina människor!

Jasminte

Blombukett

En av sakerna jag tycker om med dessa kreativa möten jag håller är att få städa upp efteråt. Låter kanske ganska märkligt men jag går runt och myser varje gång. Överallt ligger spår av de kvinnor jag fått möta och fin-skräp efter kreativitetsvirvlarnas framfart. Ju stökigare det är, desto mer kreativa har vi varit. Det tar nästan emot att rensa bort spåren.

Papper på golvet

Papper på golvet

Till och med fikabordet var vackert denna gång.

Vacker disk

Fikabordet

Hallonblad

Eftersom så många ville komma och inte alla fick plats i tisdags kommer jag att hålla ett möte med samma tema på torsdag nästa vecka, den 20:e september 18.30-21.30. De som stod i kö har fått förtur men det finns platser kvar så vill du vara med – hör av dig så fort som möjligt till nina@aktahem.se

Jag hoppas du kan komma! <3

I vårt växthus frodas vänskapen

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.