Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

En gest av omtanke

Som jag berättat tidigare så håller jag på att skapa några broderier som ska bli julklappar och jag är verkligen helt fast nu! Det är roligt och vilsamt på en och samma gång. Vanebildande helt enkelt. Det enda bekymret är att det börjar gå ut över nattsömnen. Jag som är en rätt kvällstrött människa kommer plötsligt inte i säng om kvällarna. Bara ett varv till. Bara den här tråden ut. Äh, nu är jag ju nästan färdig med den här texten, lika bra att göra klart. Och plötsligt har det gått ett par timmar. Jag har två broderier kvar att göra innan jul men fantiserar redan om vad jag ska hitta på då de är klara.

Och så en dag då jag tömde vår brevlåda så låg där en påse med detta i:

En granne hade läst på bloggen att jag börjat brodera, och vet väl också hur mycket jag tycker om gamla saker och skapande-material, och så ger hon mig detta. En vacker märkbok och garner som hon fått av sin mamma som ung men som hon inte använder längre eftersom hon mer gått över till att sticka. Så himla fin gest att jag blev lite blankögd.

Och inspirationen blev ju inte mindre då jag började bläddra i denna. Så mycket fint att jag dånar! Var ska jag ens börja? På jullovet hade jag planerat att brodera på fri hand på några vita handstickade vantar jag köpt på loppis. Då kommer garnerna jag fick här till användning. Sedan tror jag att jag ska försöka mig på de vackra träden på mönstret här nedan. Vet inte var de ska få hamna dock… Det här kommer sluta med att allt jag äger är täckt av broderier. Kärt besvär ändå <3

Så man inte råkar tro att kudden är en duk eller nåt 😉
Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.