Äkta Hem
Entreprenörsskap Lantliv Trädgård & Uteliv

Höstkransar och planteringar

Ljungkrans in the making

Jag har haft så roligt under dessa dagar av förberedelser inför gårdsbutiken på söndag så tiden har fullkomligt sprungit fram. Förutom de produkter jag säljer från butiken vill jag ju gärna erbjuda höstinspiration, kransar och planteringar också så igår och idag har jag mest ägnat tiden åt att hämta material i skogen och på blomaffären och skapat, skapat, skapat. Först ut gjorde jag en kraftig ljungkrans. Tycker ljung är så fantastiskt fint, stickig barrväxt och skir blomma i ett liksom.

Ljung

Jag hade plockat en hel kasse full och tänkte göra två kransar men som vanligt går det dubbelt så mycket material som man tror då man gör kransar så det blev bara en. Får se om jag hinner fixa en till under morgondagen.

Ljungkrans i fönstret

Två mosskransar blev det idag också, med små späda lökar på. Lök är ett himla fint dekorationsmaterial tycker jag. Särskilt så här kring skördetid/tidig höst.

Mosskransar

Lite höstplanteringar har jag också hunnit med, samtliga planterade i gamla träkärl och mjölsiktar jag samlat på mig.

Höstplanteringar

Höstplanteringar närbild

Höst vid farfars bänk

Jag har alltså öppet växthuset för försäljning mellan 12-16 nu på söndag den tredje september. Hoppas du kan komma <3

Höst framför dörren

0 0 votes
Article Rating
Följ kommentarer
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
äldst
nyast most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rania {Rowan Tree}
Rania {Rowan Tree}
4 years ago

Men åh så otroligt höstigt, fint och inspirerande. Magiskt vackert med en krans i ljung och att planera i mjölsiktar. Har bara en sådan och måste införskaffa fler :) Ser så fint ut där, hoppas jag kan besöka växthuset en dag <3

Astrid
Astrid
4 years ago

Så vackert! Synd att jag bor så långt ifrån, annars hade jag mer än gärna hälsat på!

Du kanske också skulle tycka om...

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x