Äkta Hem
Entreprenörsskap Hållbarhet Hem & Inredning Trädgård & Uteliv

Kom och hälsa på mig i växthuset!

Jag älskar ju att driva min webbutik här hemifrån. Skapa vackra paket och skicka till mina kunder. Men ibland kan jag sakna att få ställa fram och visa mina fina produkter. Skylta. Berätta. Träffa mina kära kunder och följare öga mot öga.

Därför bjuder jag nu in dig att besöka mig i växthuset nu på söndag den tredje september. Jag har redan börjat ställa ut delar av sortimentet och det känns så roligt!

Badprodukter på symaskinen

Badkarsborstar och Fuchsia

Kombinationen hållbara inredningsprodukter, växter och blommor är himla trevlig tycker jag.

Jutekassar vid fönstret

Mattpiskor och Rosmarin

Passa på och handla en rejäl mattpiska inför höstens storstädning, just nu på rea. Så vacker att den gärna kan få vara framme medan städningarna. I bakgrunden frodas min rosmarin, finns det nåt lyxigare än färska kryddor?

Klädnypor

Klädnyporna är också på rea just nu. Välj mellan klassiska klädnypor i en praktisk tygpåse eller gammaldags klädnypor vars vackra design har sitt ursprung redan på 1700-talet.

Rotfruktsborstar från Iris Hantverk

Handknutna borstar i olika varianter har jag gott om. Här på bilden är rotfruktsborstar i oljad björk. Denna kan jag verkligen rekommendera, jag har använt min i över ett år och den ser likadan ut som när jag köpte den.

Disktvagor Iris Hantverk

Och en annan storsäljare – disktvagor i risrot. Extra bra för rengöring av stekpannor och kastruller. Jag har många borstar för badrummet också; nagelborstar, badkarsborstar toalettborstar, badborstar och ansiktsborstar. Och pimpsten på snöre för att vårda sommarfötterna.

Nagelborstar från Iris Hantverk

Badkarsborstar från Iris Hantverk

Förutom alla borstar kommer jag förstås att ta ut mina fina linneprodukter och ekologiska ullfiltar, såpa och jutekassar. Och idag fick jag hem svenska svanenmärkta stearinljus i höstiga naturfärger. Så vackra att man nästan vill äta upp dem. Förhoppningsvis hinner jag även göra lite fina höstkransar och planteringar i gamla träkärl som också går att köpa. Å, det här ska bli så roligt!!!

Träkärl

Gårdsbutik i växthuset

Jag kommer att ha öppet kl. 12-16. Vägbeskrivning hittar du här. Men enklast, mysigast och bäst för Moder Jord är förstås att ta bussen. Åk till ändhållplatsen i Obbola, gå tillbaka en liten bit i bussens färdriktning och sedan ta vänster uppför den lilla grusvägen längs åkern. Då ser man växthuset ståta uppe i backen :)

Växthuset från grusvägen

Den toksnygga byggställningen står nu och pryder vårt hus i stället eftersom vi håller på att bygga om entrén, du får blunda för byggskräp och fladdrande presenningar :)

Det kommer att gå bra att betala både med kort, Swish och med kontanter.

Jag hoppas verkligen du som bor i närheten har möjlighet att komma.

Varmt välkommen!

Saxar på butiksdisk

 

0 0 votes
Article Rating
Följ kommentarer
Meddela om
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
äldst
nyast most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ylva
Ylva
4 years ago

OH – ännu ett vackert och väldigt inspirerande inlägg! Attans att jag bor så långt bort (mellan Göteborg och Borås) annars hade jag så jättegärna kommit! Älskar hur du presenterar produkterna. Ögongodis!

Johanna
Johanna
4 years ago

Om jag ändå skulle bo närmare, det är lite långt från Finland…

Jeanette
Jeanette
4 years ago

Vad spännande. Ser jättefint ut :) Hoppas du får många besökare.

Du kanske också skulle tycka om...

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x