Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Sommarlov!

Äntligen sommarlov! Igår kom två glada sommarbarn hem från läsårets sista dag. Vi firade såklart i växthuset. Morgonen innan var det ett gäng fina studenter som hade champangefrukost här ute så flaggirlanger och ballonger fanns redan på plats.

Vi bara la ut en ren vit duk, plockade en bukett ängsblommor och satte ett par småbjörkar vid dörrarna så kändes det festligt och fint. Var inte alls på bakarhumör så vi åkte till grannbyn och passade på att stötta det lokala bageriet.

Sen satt vi där och fikade tillsammans, spelade spel och gladde oss åt att prick hela lovet ligger framför oss. Ljuva tid. Jag och Micke kommer att jobba till och från men det känns ändå som att hela familjen gick in i sommarläge igår.

SkipBoo, Uno, Ubongo och Agnes egentillverkade spel med det självklara namnet Fånga Poängen. Jag är en usel lekare, men spela spel tröttnar jag nästan aldrig på.

Sedan gick vi ner till stranden och badade mest fötterna, för kallt var det. Gick hem igen och låg skavfötters i hängmattan under äppelblommen, Agnes och jag, ända tills det var dags för middag. Efter middagen fick vi dessutom besök av näst äldste sonen och hans flickvän så då fick vi tillfälle att fika upp resterna och spela lite till.

Rakt igenom härlig dag och så fin start på sommarlovet <3

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.