Äkta Hem
Personligt Trädgård & Uteliv

Sommarlov!

Äntligen sommarlov! Igår kom två glada sommarbarn hem från läsårets sista dag. Vi firade såklart i växthuset. Morgonen innan var det ett gäng fina studenter som hade champangefrukost här ute så flaggirlanger och ballonger fanns redan på plats.

Vi bara la ut en ren vit duk, plockade en bukett ängsblommor och satte ett par småbjörkar vid dörrarna så kändes det festligt och fint. Var inte alls på bakarhumör så vi åkte till grannbyn och passade på att stötta det lokala bageriet.

Sen satt vi där och fikade tillsammans, spelade spel och gladde oss åt att prick hela lovet ligger framför oss. Ljuva tid. Jag och Micke kommer att jobba till och från men det känns ändå som att hela familjen gick in i sommarläge igår.

SkipBoo, Uno, Ubongo och Agnes egentillverkade spel med det självklara namnet Fånga Poängen. Jag är en usel lekare, men spela spel tröttnar jag nästan aldrig på.

Sedan gick vi ner till stranden och badade mest fötterna, för kallt var det. Gick hem igen och låg skavfötters i hängmattan under äppelblommen, Agnes och jag, ända tills det var dags för middag. Efter middagen fick vi dessutom besök av näst äldste sonen och hans flickvän så då fick vi tillfälle att fika upp resterna och spela lite till.

Rakt igenom härlig dag och så fin start på sommarlovet <3

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske också skulle tycka om...