Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Höjden av lyx

Häromveckan på min favoritloppis hittade jag dessa bedårande små pappaskar med riktigt klarröda häftstift. Häftstift är mitt bästa när jag ska hänga upp allt från bonader till gardiner till småtavlor. Vad som helst egentligen som inte väger för mycket. Kräver inga verktyg, lätt att flytta runt och lämnar bara pyttehål i väggen.

Och nu har jag alltså hela 100 stycken röda lyxstift! Du förstår ju lyckan att få hänga upp julbonaderna när den tiden kommer. I väntan på det kom jag på att vårt allvarsamma gamla köksskåp nog skulle höja energin ett och ett halvt snäpp om det fick hyllremsor fästa med röda lyxstift.

Har aldrig kunnat tyda texten på skåpet, kan du?

Jag plockade fram asken med gamla spetsar jag köpte av en tant för många år sedan och knappt har nänts använda ur. Men landade i att även hyllremsorna nog behöver vara av det gladare slaget för att kunna pigga upp den här småbistra vännen till väggskåp. Tradera nästa.

Jag önskar leva i en värld där lyx inte är synonymt med splitternytt, överflöd och status utan till exempel klarröda häftstift i stadiga små askar. Så den världen skapar jag här. Njuter av. Stärks av. Och låter sippra ut genom nyckelhål, fönsterglipor och skenbart poänglösa blogginlägg.

Vilken värld vill du leva i och hur kan du skapa den hemma först, en liten kärleksfull detalj i taget?

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

2 svar

    1. Hej! Jag har just nu ingen prenumerationsfunktion på bloggen tyvärr men tack för påminnelsen att kolla upp lösningar. Kul att du gillar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.