Sök
Stäng denna sökruta.
Följ din hemlängtan

Tid för tallris

Idag kände jag plötsligt att jag bara måste ha in ett par buntar tallris och enris. Allt för tidigt för granris och smågranar enligt min smak men tall och en går bra att tjuvstarta med innan adventstiden drar igång. Jag har sett att det vankas snö i slutet av veckan så det passade bra att ta det idag. Efter att vi varit borta några dagar under höstlovet så är katterna extra sällskapliga. De ville följa med mig ut trots krispig kyla

Dock säkrast att hålla en tass i luften för att inte förfrysa sig…

… utan att för den skull missa tillfället att spana efter fåglar. Jag är rädd att dessa två kommer att bli riktiga fågeljägare.

Doris hade till och med krånglat sig upp i syrenen där vi hänger fågelmaten. Du ser ju blicken. Killing machine.

Vera försökte framstå som bara ofarlig, oskyldig och söt. Mig lurade hon i alla fall.

Det blev en ljuvlig tur i skogen, hett efterlängtad naturtid efter dagarna i storstan under lovet. Jag samlade både tallris, enris och en massa kottar som jag ska torka och göra kottgirlanger av. Dessa bilder (från boligpluss.no och decorationforhouse.com) har jag haft sparade på Pinterest länge och denna vinter ska det bli av! Nu ska kottarna få ligga i en korg vid vedspisen så de hinner torka och öppna sig ordentligt.

pine cones garland
This lovely pine garland will add a cosy rustic ski-lodge charm to your festive decorations.

Fint va? Att linda runt en liten gran, ha till en vinterdukning eller kanske drapera trappräcket i hallen med? Katterna var helt färdiga av all spänning och då vi kom in i värmen igen slocknade de genast på var sitt håll. Finns det nåt som ger mer harmoni till ett rum än en sovande katt och en sprakande brasa?

Nina på Äkta Hem

Nina

Jag är inredaren som inte vill inreda hemmet åt dig utan tryggt vägleda dig förbi djungeln av snabba trender, köphets och åsikter från förståsigpåare. Genom självomtanke och intuitiv kravlös skaparglädje. Fram till DIN vackra hemtrevliga kraftplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna hemsida använder kakor. Läs mer

Vill du ha Hemnyckeln?

Välkommen till en kostnadsfri minikurs om hur du låser upp för sann hemtrivsel, men lämnar konsumtionshets och inredningsregler vid grinden.